ПОНУДА ЗА ОРГАНИЗОВАН ОДЛАЗАК НА ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ У КРУПАЊ

PONUDA ZA REPUBLIČKO TAKMIČENJE IZ ISTORIJE U KRUPNJU ZA OSNOVNE ŠKOLE

KRUPANJ

2 DANA

15./16.05.2015.

 

KRUPANJ se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno, lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane.

HOTEL “GRAND”** se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom. Raspolaže se 190 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže  restoranom sa 250 mesta, dve sale, salonom za zabavu, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa podlogom od šljake.

 

1. dan          BEOGRAD / NOVI SAD – KRUPANJ

Polazak autobusom u 9:00h iz Beograda (parking preko puta buvlje pijace Novi Beograd) ili Novog Sada. Putovanje preko Šapca. Usputni obilazak spomen obeležja u čast borcima Cerske bitke u Tekerišu . Nastavak puta prema Krupnju.Obilazak   spomen  obeležja  na  Mačkovom  kamenu. Povratak  u  Krupanj  smeštaj u hotel ,,Grand”. Večera. Noćenje.

2. dan        KRUPANJ – NOVI SAD

Doručak. Odlazak  na  na takmičenje. Posle završetka takmičenja obilazak   spomen  kosturnice  u  Krupnju.   Povratak u hotel na ručak. Po dogovoru polazak grupe za Beograd ili Novi Sad.

 

 

CENA IZNOSI:          5.850,00 dinara

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

–        prevoz udobnim turističkom autobusom koji ispunjava odredbe Zakona o bezbednosti u saobraćaju i druge propise o prevozu, a na relaciji po programu putovanja,

–        usluga na bazi 1 punog pansiona

–        ulaznice za lokalitete

–        usluge turističkog vodiča

–        organizacioni i ostali troškovi

 

 

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “GRAND TOURS” i YUTA–e.

Licenca OTP broj 293/2010.

LEP PROVOD I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM “GRAND TOURS”, NOVI SAD.

Takmičenje iz istorije 16 05 2015 Krupanj osnovne skole